Lasten syntymäpäivät

Museosynttäreissä on oivaltamisen iloa

Tekniikan museossa lapset pääsevät tutustumaan tekniikkaan innostavalla tavalla, kuten kuvassa morse-aakkosia ihmettelemällä

Ikimuistoiset museosynttärit!

Haluatko järjestää ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat mieleenpainuvassa ympäristössä ja innostavan ohjelman siivittämänä? Tekniikan museon syntymäpäiväpaketti on suunniteltu erityisesti juhlijoille, jotka haluavat päästä ihmettelemään, innostumaan ja innovoimaan!

Museosyntymäpäivillä päivänsankari ja vieraat johdatetaan asiantuntevan oppaan johdolla Kummituksen keksintökojeen ihmeelliseen maailmaan tai päästetään testaamaan omaa luovuutta sekä innovointikykyään ohjattuun työpajaan. Lisäksi oma juhlatila varmistaa viihtyvyyden ja rauhallisen herkutteluhetken ohjelman päätteeksi. Voit tuoda tilaan omat tarjoiltavat tai tilata museolta kaikille vieraille herkkupussit.

Tervetuloa juhlimaan!

Kummituksen keksintökoje -näyttelyssä lapset pääsevät käytännössä testaamaan sekä kokeilemaan tekniikan eri muotoja

Juhlaohjelma

Museosynttäreillä voidaan joko tutustua yhdessä Kummituksen keksintökojeeseen tai vaihtoehtoisesti järjestää ohjattu työpaja, jossa keskitytään yhteiseen askarteluun. Pääset valitsemaan haluamasi ohjelmavaihtoehdon varausta tehdessäsi.

Näyttelyn toiminnallinen opastus sisältää paljon ihmeteltävää ja hauskaa tekemistä oman oppaan johdolla. Työpajasta jokainen vieras taas saa kotiin mukaanviemiseksi oman työnsä. Ohjelman jälkeen syntymäpäivä jatketaan herkuttelemalla omassa juhlatilassa.

Kummituksen keksintökoje -näyttely soveltuu erinomaiselle kaikille 5-9-vuotiaille, ja miksi ei myös vanhemmille lapsenmielisille

Varaaminen

Syntymäpäivät voidaan järjestää Museon aukioloaikojen puitteissa ja ne kestävät kaksi tuntia. Hyvissä ajoissa etukäteen sovittaessa on mahdollista järjestää syntymäpäivät myös aukioloaikojen ulkopuolella. Voit tuoda paikalle omat tarjoiltavat tai tilata suoraan museolta herkuttelupussit, jotka sisältävät makeaa syötävää ja mehua. Osaava palvelutiimimme auttaa sinua ohjelman valinnassa, minkä lisäksi oppaamme osaavat vastata osallistujien kiperiinkin kysymyksiin koskien museota.

Lisätietoja käytännön seikoista saat syntymäpäiväjuhlien varausehdoista.

Tekniikan museoon on mukava tulla myös suuremmalla porukalla

Synttäripaketti:

Sisältää sisäänpääsy museoon
Ohjelmana joko näyttelyopastus tai työpaja
Oma juhlatila herkuttelua varten
Juhlien kesto 2 tuntia
Maksimissaan 10:lle juhlijalle

Synttäripaketin hinta ma-la 180 €
Synttäripaketin hinta sunnuntaina 230 €
Synttäripussukkatarjoilun hinta lisäksi 7,50 € /henkilö

 

TERVETULOA JUHLIMAAN!

Vai juhlisitko sittenkin isommin?

Jos tarve on suurempimuotoiselle juhlinnalle, museolta voi myös varata erilaisia tiloja yksityistilaisuuksia varten. Miltä kuulostaisivat vaikka syntymäpäiväjuhlat entisessä pikasuodatuslaitoksessa? Tutustu vuokrattaviin tiloihimme ja löydä juuri omiin juhliisi sopiva!