Synttäripaketin varausehdot

Päivitetty 20.7.2022

Nämä varausehdot koskevat syntymäpäiväpaketin varaamista Tekniikan museolta

Yleistä varauksesta

Tekniikan Museon synttäripaketti sisältää syntymäpäivät maksimissaan 10 lapselle. Museo järjestää tilaisuuteen juhlitilan ja joko a, näyttelyopastuksen oppaan johdolla tai b, ohjatun työpajan. Ohjelma tulee valita etukäteen varauksen tekemisen yhteydessä.

Paketti sisältää sisäänpääsyn museoon. Myös vieraina olevien lasten huoltajat pääsevät juhlien ajaksi museoon ilman lisämaksua.

Juhlat museolla kestävät kaksi tuntia. Varaus on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen juhlia. Huoltajan tai huoltajan valtuuttaman henkilön (yli 18-vuotias) tulee olla läsnä koko syntymäpäivien ajan. Mikäli lapsia on enemmän kuin kuusi, on mukana oltava kaksi aikuista.

Huoltaja tai valtuutettu henkilö on vastuussa syntymäpäiville osallistuvista lapsista. Museon henkilökunta vastaa ainoastaan näyttelyvierailun tai työpajan ohjaamisesta.

Tarjoilut ja herkkupussukat

Tilaaja vastaa tarjoiluista ja tarjoilu- sekä ruokailuastioista. Käytettävissä ei ole jääkaappia eikä ruoanlämmitysmahdollisuutta.

Juhliin voi tilata myös etukäteen Tekniikan museolta herkkupussukat, joihin on varattu makeaa syötävää sekä mehua. Herkkupussi voi sisältää esimerkiksi:

  • Muffini
  • Pillimehu
  • Perunalastuannos
  • Silmämunamakeinen
  • Minipussi nallekarkkeja

Sisällöt saattavat vaihdella tuotteiden saatavuuden mukaan.

Peruutukset

Mikäli tilattu palvelu perutaan viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta, ylimääräisiä kuluja ei peritä. Mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen, perimme palvelun hinnasta 50 %.

Lisätietoja

Lisätietoja syntymäpäivien järjestämisestä saat osoitteella info@tekniikanmuseo.fi