Tapahtumatuotanto ja tilapalvelut

Täällä tapahtumastasi tulee totta

Tapahtuma-aukiolle voidaan sisustaa esimerkiksi keskustelutilaisuutta varten erilliset puhujatuolit sekä muuta toivottua rekvisiittaa

Tapahtumakeskus

Tekniikan museo on tapahtumakeskus, jossa kohtaavat kaupunkilaiset, koululaiset, matkailijat, yritykset, tekniikan ammattilaiset, harrastajat sekä perhe- ja kokouskävijät.

Upeissa historiallisissa puitteissa järjestetään yksityis- ja yritystapahtumia, kaikille avoimia tilaisuuksia sekä kaikkea siltä väliltä.

Täällä asiantunteva tapahtumapalvelutiimimme auttaa tekemään tapahtumastasi totta.

Bio Adams -tilan persoonalliset istuimet ovat alunperin palvelleet elokuvassa kävijöitä Helsingissä Erottajankadulla toimineessa Adams-elokuvateatterissa.

Unohtumaton yrityspäivä

Kun yrityksesi kaipaa aidosti innostavaa päivää, voit varata meiltä pelkän tilan tai koko tilaisuuden tarjoiluineen ja ohjelmineen.

Kattavasta kumppaniverkostostamme löytyvät suoraan asiantuntevat puhujat ja esiintyjät, eikä ohjelmaa tarvitse jättää vain museo seinien sisäpuolelle – upea ympäristö mahdollistaa vaikka ohjatun kävelykierroksen sopivalla teemalla tai luontohetken Lammassaaren upealla alueella. Tai miltä kuulostaisi pieni elokuvahetki omassa teatterissa?

Catering-kumppanimme (mm. Catering Ceidas) loihtivat tilaisuuden henkeen sopivan ruokakokonaisuuden suuremmallekin osallistujamäärälle. Iltajuhlissa ääni- ja valosuunnittelu kruunaavat upeat esiintyjät, ja juhlat voivat jatkua pikkutunneille asti.

Laita tiedustelu tilaisuudestasi osoitteeseen tilat@tekniikanmuseo.fi, niin tehdään yhdessä tilaisuudestasi totta!

Tekniikan museon Suodatinhalli on kaunis ja hulppea tila, joka taipuu monenlaisiin tilaisuuksiin.

Elämäsi juhlat

Kun on aika järjestää karonkat, häät, kihlajaiset tai vaikka nimeämisjuhlat, kaiken on sujuttava mutkattomasti. Tapahtumapalvelutiimimme varmistaa, ettei sinun tarvitse huolehtia äänentoistosta, valoista tai esimerkiksi DJ:stä – kaikki palvelut ovat saatavillasi suoraan Tekniikan museon kautta. Cocktailtilaisuus upeassa entisöidyssä Suodatinhallissa tai illallistarjoilu erityisruokavalioineen hulppeassa Energiasalissa jää varmasti juhlavieraiden mieleen!

Tekniikan museossa järjestyvät upeat lasten syntymäpäiväjuhlat helposti ja vaivattomasti

Upeat lastenjuhlat museossa

Haluatko järjestää ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat mieleenpainuvassa ympäristössä ja innostavan ohjelman siivittämänä? Tekniikan museon syntymäpäiväpaketti on suunniteltu erityisesti perheen pienille juhlijoille, jotka haluavat päästä ihmettelemään, innostumaan ja innovoimaan!

Tekniikan museon Energiasalin on suuri ja korkea tila, joka muovautuu helposti vaativampiinkin tilaisuuksiin. Avara, hallimainen sali mahdollistaa esimerkiksi messupöytien, pienien lavojen tai illalliskattauksen sijoittelemisen tilaan, joten se toimii erinomaisesti esimerkiksi suurempien juhlien juhlatilana tai messuhallina. Energiasaliin mahtuu parhaimmillaan 300 henkeä.

Kokouspaketti

Tilat

Tekniikan museon kokouspaketti on suunniteltu isoille ryhmille. Alueella yhdistyvät upeasti luonto ja teollisuushistorialliset rakennukset.

Energiasali 700m2 + parvi 90m2
50-300 henkilöä

Bio-Adams auditorio 90m2
68 istumapaikkaa

Tarjoilu

Catering Ceidas tarjoaa catering- & juhlapalvelut kokemuksella ja ammattitaidolla, mutta nuorekkaasti lähestyen.

  • Aamiainen
  • Lounas
  • Iltapäiväkahvi

Kokouspakettiin kuuluu myös tapahtumavastaava koko tilaisuuden ajan sekä sisäänpääsy Tekniikan museoon kokouspäivänä.

Hinta: 75€ / Henkilö