Ge oss feedback

Hjälp oss att utvecklas genom att lämna din feedback i formuläret nedan.

Tekniska museet ligger i kungsgårdsholmen

Din feedback är verkligen viktig för oss

Tekniska museet strävar efter att kontinuerligt utveckla sin verksamhet. Vi vill vara aktivt delaktiga i att skapa en mångstämmig museikultur, stärka individers och samhällens vetenskapliga kapital med vår verksamhet och hjälpa till att verka i en värld som blir teknologisk i allt snabbare takt. Genom att ge feedback på var vi har lyckats och var vi fortfarande behöver förbättra, hjälper du oss att nå dessa mål.

Du kan ge feedback genom att använda formuläret nedan. Tack för att du är en del av Tekniska museets utvecklingsberättelse.

Palautelomake

Voit lähettää meille palautetta museoon liittyen tällä lomakkeella. Kiitos jo etukäteen palautteestasi!

*” anger obligatoriska fält

Nimesi*Antamalla sähköpostiosoitteesi mahdollistat meille palautteeseesi vastaamisen.

Huomioithan, että käsittelemme tietojasi Tekniikan museon Tietosuojaselosteen mukaisesti.

Teknikmuseet ligger i gamla stans vackra natur på Kungsgårdsholmeni i Helsingfors

Du kan påverka kundrådet

Visste du att Tekniska museet samlar ett kundråd för sig? Vi vill bjuda in så många olika människor som möjligt till utvecklingen av vår kundupplevelse och verksamhet, så att så många röster som möjligt hörs i vårt museums arbete.

Fullmäktiges verksamhet inleds med kartläggning hösten 2022. Om du är sugen på att höra om rådets verksamhet och att få separat information när ansökan om medlemskap i rådet öppnar, lämna oss dina kontaktuppgifter genom att använda feedbackformuläret ovan!